Page 2 of 2

Re: How to add filters in drastic ds emulator

Posted: Wed Jan 10, 2018 7:05 am
by dsattorney
Yahoo! (should we celebrate for that?)

Re: How to add filters in drastic ds emulator

Posted: Wed Jan 10, 2018 7:08 am
by PirateJack47
dsattorney wrote:Yahoo! (should we celebrate for that?)

Celebrate for what i cant play ds games on my pphone any other way to download cracked version of drastic 2.5 without no root

Re: How to add filters in drastic ds emulator

Posted: Wed Jan 10, 2018 7:13 am
by dsattorney
I don't know if it is difficult for you to understand, but WE. DON'T. SUPPORT. CRACKED. VERSIONS. OF. DRASTIC.
That's the whole reason this forum exists.
PD: Hope you don't mind Jay.

Re: How to add filters in drastic ds emulator

Posted: Wed Jan 10, 2018 7:28 am
by PirateJack47
dsattorney wrote:I don't know if it is difficult for you to understand, but WE. DON'T. SUPPORT. CRACKED. VERSIONS. OF. DRASTIC.
That's the whole reason this forum exists.
PD: Hope you don't mind Jay.

Hmmmmm haha okay :ugeek:

Re: How to add filters in drastic ds emulator

Posted: Wed Jan 10, 2018 10:31 am
by ericbazinga
PirateJack47 wrote:
dsattorney wrote:I don't know if it is difficult for you to understand, but WE. DON'T. SUPPORT. CRACKED. VERSIONS. OF. DRASTIC.
That's the whole reason this forum exists.
PD: Hope you don't mind Jay.

Hmmmmm haha okay :ugeek:

The paid version is absolutely worth its price, trust us.

Re: How to add filters in drastic ds emulator

Posted: Wed Jan 10, 2018 12:16 pm
by dsattorney
Yeah, it is worth it. Believe me.