Invalid License Issues (troubleshooting inside)

Ask questions about DraStic or discuss compatibility issues here.
AOS4239NQBM
Posts: 2
Joined: Wed Aug 16, 2017 5:25 am

Re: Invalid License Issues (troubleshooting inside)

Postby AOS4239NQBM » Thu Aug 17, 2017 5:39 am

AOS4239NQBM wrote:Hello. i just bought the drastic emulator from google play store this morning. but i cant use it as it says error 736. i had tried all the available instruction in 'help', still not working. uninstalled, clear data and cache for both play servicr and google play store, reinstall still no go. anyone knows what should i do to be able to use it? thank you.


nvm made it work by uninstalling magisk, thanks.
Yussuf
Posts: 1
Joined: Tue Dec 05, 2017 9:13 pm

Re: Invalid License Issues (troubleshooting inside)

Postby Yussuf » Tue Dec 05, 2017 9:21 pm

Hello, im from brunei, the drastic is not showing in the play store, i want to use this Emulator,
I have played using drastic before, and it's good, fast and better than any other nds apps
I have download several drastic from the website, and it keeps asking about the license, is it possible to purchase the license since it's not showing on the play store
RibShark
Posts: 2
Joined: Thu Jan 18, 2018 2:29 pm

Re: Invalid License Issues (troubleshooting inside)

Postby RibShark » Thu Jan 18, 2018 2:33 pm

I bought DraStic today from the Play Store and I'm getting error 738 when I try to launch it. I've tried all the suggestions in this thread and nothing has fixed it. I understand that piracy sucks, especially for small developers/companies, but DRM like this only serves to harm the end user as this thread shows. I completely understand why you would not want to remove it though and I respect that decision. Regardless of that, I would be happy if someone could try and help me fix this error so I can use the app I purchased.
RibShark
Posts: 2
Joined: Thu Jan 18, 2018 2:29 pm

Re: Invalid License Issues (troubleshooting inside)

Postby RibShark » Tue Jan 23, 2018 11:29 am

Solved it, the issue was that I had multiple Google accounts and DraStic was only using one of them (the one that hadn't bought it) to verify the license. Removing the other account and rebooting fixed this, and then I could re-add the account.
Exophase: can you make it so that DraStic checks every Google account for a valid license?

Return to “Help and Compatibility”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests