OSS patched ROM doesn't work any help please

Ask questions about DraStic or discuss compatibility issues here.
Megaman
Posts: 5
Joined: Wed Sep 06, 2017 8:28 am

OSS patched ROM doesn't work any help please

Postby Megaman » Wed Sep 06, 2017 8:35 am

Anyone help me please
User avatar
dsattorney
Posts: 270
Joined: Thu Aug 03, 2017 11:29 am
Location: Argentina
Contact:

Re: OSS patched ROM doesn't work any help please

Postby dsattorney » Tue Oct 03, 2017 11:08 am

You need to give more details if you want us to help you.
OBJECTION!
Image
Other places to find me:
VOGONS: http://www.vogons.org/ (as olddos25)
Megaman
Posts: 5
Joined: Wed Sep 06, 2017 8:28 am

Re: OSS patched ROM doesn't work any help please

Postby Megaman » Fri Dec 29, 2017 8:31 am

When I try to run it it only gives me a white screen, tried to reset the ROM but no luck
User avatar
kaikun97
Posts: 521
Joined: Thu Dec 26, 2013 11:41 am
Location: England

Re: OSS patched ROM doesn't work any help please

Postby kaikun97 » Fri Dec 29, 2017 12:24 pm

Seing as "OSS" was the only name mentioned, to aid any confusion, its Rockman.EXE Operate Shooting Star. Presumably the OP applied an English patch and the game no longer works.

As for the OP, make sure you patched the ROM properly with the correct tool and ensure the ROM works before patching too as it could have been corrupted.
Exophase
Posts: 1693
Joined: Mon Aug 05, 2013 9:08 pm

Re: OSS patched ROM doesn't work any help please

Postby Exophase » Fri Dec 29, 2017 6:48 pm

With patched ROMs you may need to enable the "ignore gamecard limit" option.

Return to “Help and Compatibility”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests