New to Drastic and need help.

Ask questions about DraStic or discuss compatibility issues here.
Juicy Kebabs
Posts: 3
Joined: Sun Apr 02, 2017 5:27 am

New to Drastic and need help.

Postby Juicy Kebabs » Sat Apr 08, 2017 11:53 am

- Don't know why my ither post got dissaproved it had no links of pirated or illegal stuff. Also I bought it. -


So I've been playing a bit of Pokemon white and I was wondering if there was an option in Drastic that let's you spam the A button without you actually having to do it yourself with your finger. I want to know as I cheated rare candies and I want to level up my Pokemon really quick.
Stuffz.
TkSilver
Posts: 556
Joined: Wed Mar 25, 2015 3:30 am

Re: New to Drastic and need help.

Postby TkSilver » Sun Apr 09, 2017 12:18 am

Sorry if you got modded by mistake you might have been in the middle of 10 or so forign ad mods, I try to double check but I apologize.

As for your question there is nothing built into Drastic directly. You might be able to use the lua functionality to do it but there is a far far easier way if you happen to be rooted.

Hiromacro auto touch

Since it imitates user touches it requires root permission (it is a security thing) so you need to be rooted for it to work. But it works on any app. I used to use it to quick harvest my base in clash of clans before I finally got bored of the game.
Juicy Kebabs
Posts: 3
Joined: Sun Apr 02, 2017 5:27 am

Re: New to Drastic and need help.

Postby Juicy Kebabs » Mon Apr 10, 2017 5:18 am

It's fine everybody makes mistakes.


Yay! Thanks, I'm rooted and I also have a custom ROM on my Samsung Tab S.
Stuffz.
TkSilver
Posts: 556
Joined: Wed Mar 25, 2015 3:30 am

Re: New to Drastic and need help.

Postby TkSilver » Mon Apr 10, 2017 3:50 pm

If it is the original tab s that is the same model I have. I am using TWDetox custom rom.
Juicy Kebabs
Posts: 3
Joined: Sun Apr 02, 2017 5:27 am

Re: New to Drastic and need help.

Postby Juicy Kebabs » Tue Apr 11, 2017 5:03 am

Mine is the 10.5 inch versionof the tab S and it's SM-T800.

My ROM is the Iron Man one.
Stuffz.

Return to “Help and Compatibility”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 3 guests