[GUIDE] How to add cheats to be used on DraStic

Ask questions about DraStic or discuss compatibility issues here.
ShoCk
Posts: 3
Joined: Sat Sep 07, 2013 6:15 am

Re: [GUIDE] How to add cheats to be used on DraStic

Postby ShoCk » Thu Sep 12, 2013 7:47 am

Hey guys,

So i've followed the instructions to the T and it seems like when i press the 'cheats' button on the screen, nothing loads up. So it seems that it doesn't register my usrcheat.dat file on my phone?

Help would be much appreciated, thanks in advance!
orchester
Posts: 1
Joined: Thu Sep 12, 2013 7:58 pm

Re: [GUIDE] How to add cheats to be used on DraStic

Postby orchester » Thu Sep 12, 2013 8:05 pm

It seems that whenever I open the pokemon platinum.nds, nothing comes up, only the ID changes. Please help me


And I tried making a new folder, inputting a new code, when I load up my game, it's not there. Please help
hobz1988
Posts: 3
Joined: Sat Sep 14, 2013 8:19 am

Re: [GUIDE] How to add cheats to be used on DraStic

Postby hobz1988 » Sat Sep 14, 2013 8:28 am

Hey guys I'm on 2.1.5 and I have followed all the steps but when I open blaze black 2 it still has no cheats in the cheat menu....am I missing something? Do I need an earlier version of the drastic or is 2.1.5 ok?

Any help is appreciated.

Ps. Could someone post a vid on youtube showing it being done incase I'm not doing it correctly

Thanks
hobz1988
Posts: 3
Joined: Sat Sep 14, 2013 8:19 am

Re: [GUIDE] How to add cheats to be used on DraStic

Postby hobz1988 » Sat Sep 14, 2013 11:31 am

Anybody?? Help would be much appreciated

Thanks
ShoCk
Posts: 3
Joined: Sat Sep 07, 2013 6:15 am

Re: [GUIDE] How to add cheats to be used on DraStic

Postby ShoCk » Sat Sep 21, 2013 2:54 am

Bump.

Hoping someone would have a possible solution to any unsolved issues (including mine hehe)
dnyce13
Posts: 98
Joined: Mon Aug 12, 2013 3:17 pm

Re: [GUIDE] How to add cheats to be used on DraStic

Postby dnyce13 » Sat Sep 21, 2013 9:09 am

ShoCk wrote:Hey guys,

So i've followed the instructions to the T and it seems like when i press the 'cheats' button on the screen, nothing loads up. So it seems that it doesn't register my usrcheat.dat file on my phone?

Help would be much appreciated, thanks in advance!


Did u create your own usrcheat from scratch? Or did u update the one that comes with drastic?

What phone are u using?

What drastic version are u using?
ShoCk
Posts: 3
Joined: Sat Sep 07, 2013 6:15 am

Re: [GUIDE] How to add cheats to be used on DraStic

Postby ShoCk » Sun Sep 22, 2013 6:43 am

dnyce13 wrote:
ShoCk wrote:Hey guys,

So i've followed the instructions to the T and it seems like when i press the 'cheats' button on the screen, nothing loads up. So it seems that it doesn't register my usrcheat.dat file on my phone?

Help would be much appreciated, thanks in advance!


Did u create your own usrcheat from scratch? Or did u update the one that comes with drastic?

What phone are u using?

What drastic version are u using?


I created my own from scratch

Using the Samsung galaxy S2 and i'm using drastic 2.1.5a
dnyce13
Posts: 98
Joined: Mon Aug 12, 2013 3:17 pm

Re: [GUIDE] How to add cheats to be used on DraStic

Postby dnyce13 » Mon Sep 23, 2013 11:00 pm

Have u updated to the latest version 2.1.6.1a? I have the samsung galaxy s2 also, but I used the usrcheat that came with the emulator and modified it. I believe there is a thread that solves this issue somewhere. I think one of the forum members named "beansta" may be able to help you out.
Creator
Posts: 1
Joined: Sat May 31, 2014 9:47 am

Re: [GUIDE] How to add cheats to be used on DraStic

Postby Creator » Sat May 31, 2014 4:54 pm

I managed to make a usrcheat.dat file in Cheat Code Editor and i opened it up with r4cce but this what it shows me.

Anyway i can revert to something like English?
Attachments
Capture22.PNG
Capture22.PNG (46.49 KiB) Viewed 5716 times
turian
Posts: 1
Joined: Tue Jul 15, 2014 1:51 pm

Re: [GUIDE] How to add cheats to be used on DraStic

Postby turian » Tue Jul 15, 2014 1:55 pm

Creator wrote:I managed to make a usrcheat.dat file in Cheat Code Editor and i opened it up with r4cce but this what it shows me.

Anyway i can revert to something like English?
Attachments
ztgherfdtgfh.JPG
ztgherfdtgfh.JPG (48.55 KiB) Viewed 5476 times

Return to “Help and Compatibility”

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 3 guests