Blaze black 2

Ask questions about DraStic or discuss compatibility issues here.
S.Kumares
Posts: 1
Joined: Tue May 19, 2015 8:48 pm

Blaze black 2

Postby S.Kumares » Tue May 19, 2015 8:55 pm

Hello guys, I'm playing blaze black 2 using drastic ds emulator patched version. I do have one issue regarding the rom. I couldn't go through the dragonspiral tower. I can't jump over the ramps. Please do advice me. Thanks
User avatar
ericbazinga
Posts: 1088
Joined: Mon Apr 13, 2015 6:46 pm
Location: Somewhere in Texas
Contact:

Re: Blaze black 2

Postby ericbazinga » Wed May 20, 2015 10:40 am

S.Kumares wrote:Hello guys, I'm playing blaze black 2 using drastic ds emulator patched version. I do have one issue regarding the rom. I couldn't go through the dragonspiral tower. I can't jump over the ramps. Please do advice me. Thanks

1. Did you legitimately buy DraStic off Google Play?
2. Can you do these things in the actual game (i.e. on a real DS)?
Image

Find me elsewhere at:

Retrode Forum: http://tinyurl.com/hdsuvzk
Bulbapedia: http://tinyurl.com/zgyalrx
My Discord server: PM me if you wanna join
User avatar
huckleberrypie
Posts: 419
Joined: Sat May 31, 2014 4:21 am
Contact:

Re: Blaze black 2

Postby huckleberrypie » Wed May 20, 2015 10:47 am

ericbazinga wrote:
S.Kumares wrote:Hello guys, I'm playing blaze black 2 using drastic ds emulator patched version. I do have one issue regarding the rom. I couldn't go through the dragonspiral tower. I can't jump over the ramps. Please do advice me. Thanks

1. Did you legitimately buy DraStic off Google Play?
2. Can you do these things in the actual game (i.e. on a real DS)?

He mentioned that he's using the patched version, so yeah, he appropriated it.
User avatar
ericbazinga
Posts: 1088
Joined: Mon Apr 13, 2015 6:46 pm
Location: Somewhere in Texas
Contact:

Re: Blaze black 2

Postby ericbazinga » Wed May 20, 2015 12:54 pm

huckleberrypie wrote:
ericbazinga wrote:
S.Kumares wrote:Hello guys, I'm playing blaze black 2 using drastic ds emulator patched version. I do have one issue regarding the rom. I couldn't go through the dragonspiral tower. I can't jump over the ramps. Please do advice me. Thanks

1. Did you legitimately buy DraStic off Google Play?
2. Can you do these things in the actual game (i.e. on a real DS)?

He mentioned that he's using the patched version, so yeah, he appropriated it.

I'm sorry, but I don't know what you mean by 'appropriated'. Could you explain please?
Image

Find me elsewhere at:

Retrode Forum: http://tinyurl.com/hdsuvzk
Bulbapedia: http://tinyurl.com/zgyalrx
My Discord server: PM me if you wanna join
TkSilver
Posts: 574
Joined: Wed Mar 25, 2015 3:30 am

Re: Blaze black 2

Postby TkSilver » Wed May 20, 2015 2:50 pm

If you are using a patched version of drastic please read this following exerpt from the Faqs.
Exophase wrote:Q: Hey! Game X doesn't work! (And maybe it even worked before!) Fix it!
A: Before reporting that a game doesn't work make sure that you're using the latest version. Load the app listing in the play store and confirm that the version it says is the same as the version that's displayed on the menu screen. New versions often fix bugs. In unusual cases a game could even have been working but stopped working due to the date (versions before 2.1.6.2a had this problem). And if you're using a version you didn't pay for that isn't the demo, please don't bother us with questions. They're broken on purpose.


ericbazinga wrote:I'm sorry, but I don't know what you mean by 'appropriated'. Could you explain please?

Taking something for personal use, generally without the owner's permission. Or an allocation of funds for some special purpose.
I have always found it funny that the US congress has a comity dedicated to stealing funds from the people of the US or it's name can be interpreted that way.
User avatar
huckleberrypie
Posts: 419
Joined: Sat May 31, 2014 4:21 am
Contact:

Re: Blaze black 2

Postby huckleberrypie » Fri May 22, 2015 10:51 am

By appropriated I meant pirated, so yeah.
Mariah.
Posts: 1
Joined: Sun Jan 07, 2018 7:51 pm

Re: Blaze black 2

Postby Mariah. » Sun Jan 07, 2018 8:01 pm

I have the exact same issue with the game!
This problem is super annoying because I have no way of getting to the legendary Pokemon


Ps. I have purchased the drastic emulator from the playstore
User avatar
dsattorney
Posts: 269
Joined: Thu Aug 03, 2017 11:29 am
Location: Argentina
Contact:

Re: Blaze black 2

Postby dsattorney » Mon Jan 08, 2018 9:58 pm

Try downloading the beta. Maybe that bug got fixed. I want to help you more, but I can't because I haven't played BW2 or any other version like BB2.
OBJECTION!
Image
Other places to find me:
VOGONS: http://www.vogons.org/ (as olddos25)

Return to “Help and Compatibility”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest